En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Küfüre hayır

BÖLGESEL Amatör Lig takımlarından Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala 'Tribünlerde küfür'e hayır' kampanyası başlattı.
Bu haber 824 kere okunmuş. 20.09.2018 Perşembe 16:37

KAMPANYA BAŞLATILDI

BÖLGESEL Amatör Lig takımlarından Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala 'Tribünlerde küfür'e hayır' kampanyası başlattı. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor, başlattığı 'Tribünlerde Küfür'e Hayır' kampanyası başlattı. Kampanya, sosyal medya ve billboardlara verilen ilanlar ile duyuruldu. 

 

ULUSOY AÇIKLAMA YAPTI

Kulüp Başkanı Harun Ulusoy, takımın iyi bir yere gelmesi için çalışma yaptıklarını söyleyerek, "Çalışmalarımız kapsamında ise tribünlerin en büyük sorunu olan küfür sorununu ortadan kaldırmak için böyle bir kampanya başlattık. Kampanyamız taraftarlarımız tarafından büyük destek görüyor. Bu sezon Kırıkkale halkımızın aileleri ile birlikte maçları izlemeleri için gayret ediyoruz. Artık tribünlerde küfür olmayacak. Taraftar gruplarımız bizlere destek veriyor. İlk maç geçtiğimiz yıldan kalan cezadan dolayı seyircisiz olacak. Sezon içinde tüm maçlarımızda Kırıkkale halkımızı aileleri ile birlikte tribünde görmeyi arzuluyoruz" dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir