En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kurumlara ziyaret

Kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdüren Kırıkkale Valisi Yunus Sezer İl Müftülüğü, İl Özel İdaresi ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.
Bu haber 693 kere okunmuş. 11.11.2018 Pazar 13:32

VALİ ZİYARETİ

İlk olarak Merkez Nur Cami’de Cuma namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden Vali Sezer, daha sonra İl Müftülüğünü ziyaret etti. İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve idarecilerle bir araya gelen Vali Sezer’e, İl  Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından İl Müftülüğünce verilen hizmetler ve yürütülen faaliyetler hakkında,  brifing sunuldu. Akşam saatlerinde, İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Sezer’i kuruma gelişinde, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Encümen üyeleri ve kurum personeli karşıladı. İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıda Vali Sezer’e, kurumun teşkilat yapısı ve yürütülen faaliyetler ile ilgili olarak brifing sunuldu.

 

DİĞER ZİYARETLER

Günün son ziyaretini 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğüne yapan Vali Sezer, Çağrı Merkezinde incelemelerde bulundu. Merkezin önemli bir görevi üstlendiğini belirten Vali Sezer, asılsız çağrıların en aza indirilebilmesi için bilgilendirme faaliyetlerinin artarak devam etmesini istedi. Ziyarette, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Muhammet Ali Tekinay, kurumlarınca yürütülen çalışmalar hakkında Vali Sezer’e brifing sundu. Kurum ziyaretlerinin yanı sıra Yeşil Vadi Projesi kapsamındaki alanda da incelemelerde bulunan Vali Sezer, gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı. İnceleme ziyaretinde, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Osman Akbaş ve diğer yetkililerde hazır bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir