En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kur’a çekimi yapıldı

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalıştırılmak üzere ilana çıkılan Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri kadın işçi adaylarının belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.
Bu haber 231 kere okunmuş. 20.08.2021 Cuma 18:52

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde çalıştırılmak üzere ilana çıkılan Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri kadın işçi adaylarının belirlenmesi için kura çekimi yapıldı. İlan edilen 10 kadın işgücü pozisyonuna 161 aday başvurdu. İŞKUR üzerinden alınan başvuru sayısı, açık işgücü sayısının 4 katından fazla olduğu için adaylar noter kurası ile belirlendi.

 

 

KURA ÇEKİMİ YAPTILAR

Açık işgücü sayısının 4 katı olan 40 adayın belirlendiği kura çekimine Genel Sekreter Prof. Dr. Metin Arslan, Yahşihan Noteri Mehmet Tamöz, Üniversite ve İŞKUR’dan yetkililer katıldı.   Salgın tedbirleri dolayısıyla adayların alınmadığı kura çekimi sosyal medya üzerinden canlı olarak yayımlandı. Kura öncesinde adayların isimlerinin yazılı olduğu kağıtlar tek tek okunarak  topların içine yerleştirildi. Şeffaf kutunun içine konulan toplar  Yahşihan Noteri Mehmet Tamöz tarafından kutunun içerisinde karıştırıldı.    İlk kurayı çeken Genel Sekreter Prof. Dr. Metin Arslan, adaylara başarılar diledi. Kura çekiminde adaylığa hak kazananların isimleri sesli bir şekilde okundu, salondaki yetkililere ve kameralara doğru gösterildi.

 

DUYURU YAPILACAK

‘Hasta Bakımı ve Temizliği’ alanında istihdam edilmek üzere ilan edilen 37 erkek açık işgücü pozisyonuna ise toplam 107 aday başvurdu. Bu alanda açık iş gücü sayısının 4  katından az sayıda müracaat olduğu için erkek adaylar arasında kura çekimi yapılmadı.   Adayların istenen evrakları 23-27 Ağustos tarihleri arasında Üniversite Personel Dairesi Başkanlığı’na teslim etmeleri gerekiyor. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ile sınav tarihi ve yerine ilişkin açıklama, adaylardan gelecek belgelerin incelenmesi ve değerlendirilmesini müteakip Üniversite web sayfasından duyurulacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir