En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

KYK teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Sefecan Gökmen, KYK borçlarının silinmesi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun...
Bu haber 197 kere okunmuş. 27.07.2022 Çarsamba 20:56

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Sefecan Gökmen, KYK borçlarının silinmesi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun gençlere vaatleriyle ilgili Türkiye genelinde eş zamanlı olarak basın açıklaması yaptı. CHP Kırıkkale İl Başkanlığında yapılan açıklamayı CHP Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Sefacan Gökmen okudu. Basın açıklamasına çok sayıda partili katıldı.

 

 

AÇIKLAMA YAPTILAR

CHP Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Sefecan Gökmen, iktidarın KYK borçları faizine ilişkin kararı eksik de olsa memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “Geçtiğimiz haftalarda KYK borçlarının geri ödemelerinin açıklanmasının ardından Gençlerin Demokrat Amcası, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘Gençlere sesleniyorum: Faizli KYK borçlarını ödemeyin! Bir sene içinde iktidara geliyoruz; sözünü verdiğim gibi, sizden sadece anapara talep edilecek, o da iş bulduğunuzda.’ şeklindeki çağrısı ve çabalarının ardından iktidarın KYK borçlarının faizlerine yönelik yapmış olduğu çalışmayı eksik de olsa memnuniyetle karşıladık” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir