En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahallede iftara katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kimeski Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Önal, “Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız” dedi.
Bu haber 37 kere okunmuş. 09.04.2024 Salı 18:35

İFTARA KATILDI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında Kırıkkale halkının yüzde 50’ye yakın oyunu alarak başkanlık görevine seçilen Ahmet Önal, adeta Kırıkkale’yi yeniden arşınlıyor. Önal, cadde ve sokaklarda vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor. Yapacakları çalışmalarını anlatan Önal, “Kırıkkale için birlikte çalışacağız. Her alanda sorunları çözüme kavuşturacağız” dedi.

 

MAHALLE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Çok geniş katılımlı yapılan iftarda Muhtar Hatice Altun da “Sayın Başkanımız da biz de seçimi kazanarak yeni bir yola çıktık. Kendisine başarılar diliyoruz. Mahallemizin bazı ihtiyaçları ve sorunları var. Bunları birlikte halledeceğimizi düşünüyoruz. İftarımıza icabet ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kimeski Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Önal, “Kırıkkale için hep birlikte çalışacağız” dedi. Önal, “Kimeski Mahallesi Muhtarı Hatice Altun tarafından düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Talep ve istekleri dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Herkesin düşüncelerini alarak kentimizi ortak akılla yönetmeye devam ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir