En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Liderlik sevinci

Temsilcimiz Kırıkkalespor devrenin son maçında Ankara temsilcisi Polatlı ile karşılaştı baştan sona ev sahibine karşı üstün bir oyun sergileyen kırmızı şimşekler ilk devre 1 ikinci devre 2 gol bularak karşılaşmayı 3-1 kazandı.
Bu haber 865 kere okunmuş. 17.12.2018 Pazartesi 11:39

PERDEYİ KAPATTI

Baştan sona üstün bir futbol sergileyen şimşeklerde ilk karşılaşmanın ilk golünü 5.dakikada kartal kaydetti. İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci devreye yine hızlı başlayan temsilcimiz 60. Dakikada Nizamettin ile durumu 2-0 a getirdi. İkinci golün hemen ardından kontra atakla ev sahibi takım farkı 1'e düşürdü. 2-1 Bu golden sonra bir kaç atakla ev sahibi takım beraberlik için uğraş verdi. Dakikalar ilerledikçe şimşekler farkı açmak için uğraş verdiği dakikalarda luka perdeyi kapattı. 3-1 karşılaşma bu skorla sona erdi.

 

DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Maç sonunda maçı değerlendiren teknik direktör Harun Aydoslu deplasmandaki bu galibiyet bizlere moral verdi. Aydoslu konuşmasında ''Futbolcularımı teknik ekibi yürekten kutluyorum. Önemli bir galibiyet elde ederken ilk devreyi üç puanla kapattık. Yine bugün bu soğukta bizleri desteklemeye gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarı grafiğimiz ikinci devrede devam etmek istiyoruz'' dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir