En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahalle toplantısı

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan’da bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorun tespit toplantısı gerçekleştirdi.
Bu haber 412 kere okunmuş. 10.12.2019 Salı 15:11

SORUNLAR TESBİT EDİLDİ

Yahşihan Belediye Başkanlığı makam odasında gerçekleştirilen ve Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Başkan Yardımcısı Cemil Şerbetçioğlu, Başkan Yardımcısı Hakan Şansal, Yazı İşleri Müdürü Zeki Kurtaran ve mahalle muhtarlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, Yahşihan’da bulunan tüm mahallelerin sorunları tespit edildi.

 

ASIL OLAN GÖNÜL YAPMAKTIR

Toplantıda ilk önce tüm mahalle muhtarlarının görüş ve talepleri dinlendi. Buna göre çözüm yolları konuşuldu. Burada konuşma yapan Başkan Türkyılmaz; “İri olalım, diri olalım, kardeş olalım. Hep birlikte Yahşihan’ı büyütüp geliştirelim. Yahşihan Belediyesi olarak projelerimiz devam ediyor ve siz değerli muhtarlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yol yaparız, bina yaparız, hizmet binaları yaparız ama asıl olan gönül yapmaktır. Hepinize saygı ve sevgimi sunuyorum çalışmalarınıza titizlikle devam etmenizi sizlerden rica ediyorum. İnşallah toplantılarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

KONTEYNER SIKINTISI GİDERİLECEK

Yapılan toplantı sonrası alınana kararlar şu şekilde sıralandı; Seyrantepe Mahallesinde, stabilize yollarda sıcak asfalt çalışmaları yapılacak. ZNG Tower binasının önüne yapılacak olan kilit parke ve kırık asfalt çalışmasıyla yağmur yağınca oluşan çamur ve su birikintisi sorunu ortadan kalkacak. Muhtelif yerlerde kırık halde bulunan 2 rögar kapağı değiştirilecek. ZNG Tower veya Asude Kent sitelerinin altına durak yapılacak. ZNG Tower önündeki su patlağı giderilecek, yol üzerinde duran parke taşları alınacak. Şehri Ala Sitesinde oluşan konteyner sıkıntısı giderilecek.

 

LAVABO VE AYDINLATMA YAPILACAK

Emirler Mahallesinde, çöp konteynerlerinin sayısı artırılacak. Stabilize yollara kilit parke yapılacak. Ali Tonga parkının spor malzemeleri tamamlanacak. Bayraktepe Mahallesinde, pazar yerine tuvalet, lavabo ve aydınlatma yapılacak. Devlet Su İşleri Bölge Şe§iği(DSİ) ve New Kale arasında kalan bölgede gezinen sokak hayvanları toplanacak. New Kale’ye park yolu, park hazırlığı ile ilgili çalışma yapılacak. WAW havuz suyunun DSİ önündeki yola akması sorunu giderilecek. New Kale sitesinin karşısında bulunan ve atıl durumda olan konteynerler kaldırılacak.

 

BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI

Hacıbey TOKİ Mahallesinde bulunan okulun önüne durak yapılacak. Hacıbey İş Merkezinde meydana gelen yağmur dolunca su dolma sorunu çözülecek. 1+1 bölgesine engelsiz parkı yapılacak. Yeşil Vadi TOKİ bölgesinde bulunan eski çöp kovaları yenisi ile değiştirilecek. Aladdin Mahallesinde, yün ve halı yıkamaya gelen vatandaşların mağdur edilmemesi için çeşme kenarına tuvalet yapılacak. Askeriye karşısına park yapılacak. Doğanlık Mahallesinde park yeri ayarlanacak. Cuma pazarı çıkışına durak yeri yapılacak. Askeriye yolu üzerinde bulunan çukurlar kapatılacak. Yapılan toplantı birlik beraberlik mesajları verilerek, son buldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir