En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mahallede açılış

MHP İl Teşkilatı yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla Bahçelievler Mahallesinde Başkan Adayı Serdar Yarar için seçim bürosu açıldı.
Bu haber 800 kere okunmuş. 27.01.2019 Pazar 14:36

AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

MHP Başkan adayı Serdar Yarar Bahçelievler Mahallesinde mitingi andıran bir açılış yaptı. Mahallede seçim çalışmalarını yürütmek maksadıyla seçim bürosu açılışı gerçekleştirildi. Katılım ve ilginin yüksek olduğu açılışta seçime yönelik mesajlar verildi. Açılış töreninde konuşan ve açılış, aynı zamanda da seçimle ilgili bilgiler veren Başkan Adayı Yarar şunları söyledi:

 

YARAR BİLGİ VERDİ

“Bahçelievler Mahallesi Seçim Komitemizi, MHP MDK Başkanı ve Kırıkkale MV. Halil Öztürk bey, MHP İl Başkanımız Erdal Baloğlu bey, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanımız Tolgahan Toraman bey, İlçe Başkanımız Murat Abalı bey, Kamu-Sen İl Başkanımız Yücel Karabacak bey, ve bağlı teşkilatlarımızın katılımlarıyla açılışımızı gerçekleştirdik.”

 

YAĞMURA ALDIRMADILAR

Soğuk hava ve yağmura rağmen vatandaşlar açılışa büyük ilgi gösterdiler. Bu konuda da açıklamalarda bulunan Yarar, “Şiddetli yağmura rağmen bizleri yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yağan yağmur Milliyetçi Hareketin bereketli, dualı bir hareket olduğunu bir kez daha göstermiştir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir