En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Maske verdiler

50 bin adet maske dağıtımına Sanayi Çarşısı esnafı ile devam edildi. İşyerlerine ve sanayi çarşısına maskesiz gelen vatandaşlarımıza Belediyemiz Zabıta ekipleri ve Kırıkkale Valiliği Vefa Destek gruplarıyla birlikte maske dağıtıldı.
Bu haber 423 kere okunmuş. 08.04.2020 Çarsamba 11:02

50 BİN MASKE DAĞITILACAK

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de görülen salgınla mücadele kapsamında zorunlu olarak dışarı çıkan vatandaşlara Belediye ile Kırıkkale Valiliği Vefa Sosyal Destek Ekipleri şehrin değişik noktalarında zorunlu olarak dışarı çıkan ve maske takmayan vatandaşlara maske dağıtımına devam ediyor. 50 adet maskenin dağıtımının hedeflendiği çalışma kapsamında Sanayi Çarşısı esnafı ile zorunlu olarak buraya gelen maske takmamış vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.

 

SOSYAL MESAFEYİ KORUYALIM

Belediye ve valilik tarafından yürütülen maske dağıtım çalışmaları zorunlu olarak dışarı çıkan ve kalabalık oluşturulan alanlarda aralıksız olarak devam edecek. Maske dağıtım esnasında, zorunlu olarak vatandaşlardan dışarı çıkmamaları, dışarı çıkmaları durumunda maske takmalarını, sosyal mesafeyi korumaları yönünde ekiplerimiz tarafından vatandaşların uyarılmasına da ayrıca devam ediliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir