En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mazgal inceleme yaptı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Uyum Daire Başkanı Ömer Turan Mazgal,...
Bu haber 90 kere okunmuş. 07.12.2022 Çarsamba 17:56

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Uyum Daire Başkanı Ömer Turan Mazgal, Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rukiye Eryılmaz ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

 

ZİYARETTE BULUNDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Uyum Daire Başkanı Ömer Turan Mazgal ve ekibi, Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Sosyal Hizmet Merkezlerimizi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Kırıkkale Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rukiye Eryılmaz ile bir araya gelen Daire Başkanı Mazgal, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

BİLGİ VERİLDİ

Sosyal Uyum Daire Başkanlığı, Dezavantajlı sosyal grupların sosyal katılım ve uyumunun sağlanmasına yönelik programlar geliştirmek, bu konuda diğer birimler, ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli olarak çözüm önerileri geliştirmek, iş ve işlemleri planlamak ve faaliyetler düzenleyerek yürütmek. Ailelerin ve bireylerin huzur ve mutluluğunu tehdit eden kötü alışkanlık ve bağımlılık sorunlarının önlenmesine ve bu tür sorunların çözümüne yönelik destekleyici projeler geliştirerek hayata geçiriyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir