En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mehmetçik'e destek kampanyası

Kırıkkale'de bir derneğin başlattığı kampanya kapsamında toplanan gıda malzemelerinin yüklendiği tır, Afrin'deki Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.
Bu haber 847 kere okunmuş. 20.04.2018 Cuma 16:14

YARDIM GÖNDERİLDİ

Kırıkkale'de bir derneğin başlattığı kampanya kapsamında toplanan gıda malzemelerinin yüklendiği tır, Afrin'deki Mehmetçik'e ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı. Kırıkkale Merhamet İslami Eğitim ve Yardım Derneği ve esnafların başlattığı kampanya kapsamında kentten 20 ton gıda malzemesi toplandı. Merhamet İslami Eğitim ve Yardım Derneği Başkanı Mustafa Sadıç, Yahşihanilçesinde yardım tırının uğurlanması töreninde, vatanı için canlarını veren güvenlik güçlerine minnet ve şükran borçlu olduklarını söyledi.
 

BİLGİ VERİLDİ
Afrin'deki askerlere dağıtılmak üzere gıda desteği kampanyası başlattıklarını ifade eden Sadıç, "15 hayırsever iş adamı arkadaşımızın destekleriyle birlikte yaklaşık 20 ton civarında bir gıdayı doldurmak suretiyle Hatay'ın İskenderunilçesinde bulunan 39. Mekanize Tugayı'na teslim edilmek üzere tamamen gıdadan oluşan bir yardım tırı hazırladık. Dernek olarak bu işin bir noktada devamını getirmek amacıyla başlattığımız kampanya kapsamında desteklerimiz askeriyeye teslim edilecek. Vatan, millet ve bayrak için canlarını ortaya koyan, şehit ve gazi olan askerimize minnet ve şükran borçluyuz. Bir noktada şükran duygularımızı ortaya koymak için düzenlediğimiz kampanyamızda şükürler olsun, her kuruşu helal olan gıdalardan oluşan bir paket hazırladık. Gıdalar, Mehmetçiğimize teslim edilecek. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu. Konuşmaların ardından malzeme yüklü tır, duayla uğurlandı.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir