En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mesaj gibi destek

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ı seçim bürosunda ziyaret ederek başarılar diledi.
Bu haber 57 kere okunmuş. 27.03.2024 Çarsamba 20:03

FLAŞ ZİYARET VE AÇIKLAMA

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine çok az bir süre kala Yahşihan ilçesinde hareketlilik devam ediyor. Binlerce kişiyle özellikle Pazar günleri sevenleriyle toplantılar düzenleyen Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz’ı destekçileri yalnız bırakmıyor. MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı’nın da katılım sağladığı programda AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı’nın sözleri gündem oldu.

 

DESTEK AÇIKLAMASI

Pehlivanlı yaptığı konuşmada Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz hakkında “Osman Başkanımız beş yıllık görev süresi boyunca Yahşihan’a çok sayıda eserler kazandırarak başarılı bir belediye başkanlığı örneği sergilemiştir. Kendisi ile Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde çalışmaktan son derece memnun olduğumu hassaten belirtmek isterim. 31 Mart seçimlerinde kendisine başarılar diliyorum”.

 

KARDEŞLİK KAZANACAK

Türkyılmaz toplantıda bulunan vatandaşlara yaptığı konuşmasında: “ Kıymetli hemşehrilerim, bizler düşman değiliz, sadece rakibiz. Ayrıştıran değil birleştiren olacağız. İttifakımız bugün bizlere gösteriyor ki 31 Mart Yerel Seçimlerinde kirli pazarlıklar değil kardeşlik kazanacak.” İfadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir