En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Metruk binalara dikkat

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 07–13 Nisan 2025 tarihleri arasında il genelinde huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla denetimler gerçekleştirdi.
Bu haber 18 kere okunmuş. 14.04.2025 Pazartesi 19:03

BİNALARDA İNCELEME

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 07–13 Nisan 2025 tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirdikleri denetim ve uygulamalarla suçla mücadelede kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Yapılan çalışmalar kapsamında hem vatandaşların güvenliği sağlandı hem de suç unsurlarına geçit verilmedi. İl genelinde düzenlenen şok uygulamalarda toplam 4.017 şahıs ve 1.258 araç sorgulandı. Bu denetimlerde hakkında arama kararı bulunan 8 şahıs yakalanırken, 99 araca cezai işlem uygulandı. Ayrıca operasyonlarda 4 adet tabanca, 22 adet fişek ve 22,15 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen silah ve uyuşturucu maddelerle ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

 

DENETİMLER YAPILDI

Emniyet birimleri, gençlerin güvenliğini sağlamak amacıyla öğrenci yurtları çevresinde de kapsamlı uygulamalar gerçekleştirdi. Bu kapsamda 986 şahıs ve 158 araç sorgulanırken, 59 araca cezai işlem uygulandı. Denetimlerin gençlerin huzur ve güvenliği için düzenli olarak sürdürüleceği vurgulandı. Kamu güvenliğini tehdit edebilecek alanlardan biri olan metruk binalar da polis ekiplerinin takibindeydi. Kent genelinde 25 metruk bina denetimden geçirilerek olası suç faaliyetlerinin önüne geçilmesi hedeflendi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir