En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Meydana hibe desteği

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimi ve hazırlattığı proje ile yenilenen ilçe meydanı için İller Bankası 1 milyon lira hibe desteğinde bulundu.
Bu haber 232 kere okunmuş. 27.03.2022 Pazar 17:59

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimi ve hazırlattığı proje ile yenilenen ilçe meydanı için İller Bankası 1 milyon lira hibe desteğinde bulundu. Toplamda 1 milyon 316 bin liraya malolacak olan meydan yenileme işinin 1 milyon liralık bedeli İller Bankası tarafından hibe yoluyla karşılanırken, geri kalan bedel ise Belediye tarafından karşılanacak. Böylece meydan yenileme işi Belediye’ye fazla yük getirmeden yapılmış oldu.

 

BAŞKAN TEKİN DUYURDU

Normalde 1 milyon 198 bin liraya ihale edilen ancak fiyat artışları nedeniyle bedeli biraz yükselen iş için İller Bankası hibe desteğinde bulundu. Başkan Tekin’in girişimleri ile yapım ve bedel ödeme işi Belediye’ye fazla bir yük getirmedi. Meyda tamamen yenilenirken, kesin kabul işlemi bu yılın 7. Ayında gerçekleştirilecek, eksik kalan işleri de müteahhit firma tamamlayacak. Başkan Tekin, ödeme ve gelişmeyi sosyal medya hesabından ilan ederek, “Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Durmak yok, çalışmaya devam” dedi. Bir çok kişi paylaşımı tebrik ve takdirle yorumladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir