En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Meydana start verildi

15 Temmuz Şehitler Meydanı için çalışmalar başladı. Bahşılı Belediye binası önü ile yıkılan Kaymakamlık binası alanına yapılacak olan 15 Temmuz Meydanı, tamamlanmasıyla çehreye değer katacak.
Bu haber 376 kere okunmuş. 27.01.2021 Çarsamba 19:00

MEYDAN YAPILIYOR

Bahşılı ilçesinin çehresini değiştirecek olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından 500 bin TL hibe yardımının yapıldığı ’15 Temmuz Şehitler Meydanı’ için start verildi. Bahşılı Belediye binası önü ile yıkılan Kaymakamlık binası alanına yapılacak olan 15 Temmuz Meydanı, tamamlanmasıyla çehreye değer katacak. Başkan Recep Zafer Tekin, “Meydanımızın yapılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Bahşılı’nın her alanda gelişmesi amacıyla çalışma sergilediklerini belirten Başkan Tekin, doğal ve turizm alanında güzelliklerinde ortaya çıkması için gerekli özveriyi sergilediklerini dile getirdi. Belediye olarak Bahşılı’nın eksikliklerinin giderilmesine yönelik çabayı gösterdiklerini vurgulayan Tekin, “İlçemizin daha da gelişmesini ve büyümesini arzu etmekteyiz. Bu konuda da vatandaşlarımızın her alanda sorun ve taleplerinin çözüme kavuşması için gerekli mücadeleyi sahada etkin şekilde sürdürüyoruz” ifadesinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir