En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Meyhaneye ceza kesildi

Kırıkkale'de, bir meyhanede müzik eşliğinde eğlence yapıldığı ihbarını alan polis, 25 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 78 bin 750 lira idari para cezası kesti.
Bu haber 426 kere okunmuş. 20.06.2020 Cumartesi 17:42

BASKIN YAPILDI

Kırıkkale'de, bir meyhanede müzik eşliğinde eğlence yapan grup polis ekipleri tarafından basıldı. 25 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 78 bin 750 lira idari para cezası uygulandı. Kırıkkale'de Yenidoğan Mahallesindeki bir meyhane de toplanan grup, müzik eşliğinde eğlenmeye başladı. İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu meyhaneye gece yarısı operasyonu düzenledi.

 

CEZA KESİLDİ

Aralarında kadınlarında bulunduğu 25 kişi, kimlik kontrolü ve idari para cezası uygulanmak üzere emniyete götürüldü. Korona virüs tedbirleri kapsamında aynı odada bulunarak sosyal mesafe kuralı ve salgın tedbirlerine uymadıkları için 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi gereğince kişi başı 3 bin 150'şer lira olmak üzere toplamda 78 bin 750 lira idari para cezası kesildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir