En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mezarlık hırsızları

Kırıkkale Yuva Mahallesi Mezarlığı’na babasının mezarını ziyaret etmek için giden Sevgi Ünal’ın aracı soyuldu.
Bu haber 95 kere okunmuş. 08.12.2023 Cuma 18:46

Kırıkkale Yuva Mahallesi Mezarlığı’na babasının mezarını ziyaret etmek için giden Sevgi Ünal’ın aracı soyuldu. Mezarlık hırsızları aracın camını kırarak içerisinde bulunan çantayı çaldı. Mahalle sakinleri mezarlığa gitmeye korkar oldu.

 

MEZARLIĞA DADANDILAR

Kırıkkale Yuva Mahallesi’nde yaşanan hırsızlıklar mahalleliyi canından bezdirdi. Son yıllarda mahalle mezarlığında sıkça hırsızlık vakaları yaşanmaya başladı. Daha önce birkaç kez arabaları soyan mezarlık hırsızları bir türlü yakalanamadı. Ankara’da yaşayan Sevgi Ünal 5 ay önce vefat eden babasının mezarını ziyaret etmek için annesiyle birlikte Kırıkkale Yuva Mahallesi’nde bulunan mezarlığa geldi. Mezarlıkta bulunan cenaze töreni sebebiyle aracını girişte bulunan yokuşa bırakarak mezar ziyaretine gitti. Yaklaşık 45 dakika mezarlıkta duran Sevgi Ünal ve annesi araçlarının yanında döndüklerinde şok geçirdiler. Aracın camı kırılarak içerisinde bulunan çantanın çalışmış olduğunu gören Ünal hemen polis ekiplerine haber verdi.

 

PARASI ÇALINDI

Hırsızlar yüzünden mezarlıkta rahat rahat dua edilemediğini belirten Sevgi Ünal, “Araçta bulunan çantamın içerisinde 2 bin TL param vardı. Ayrıca ehliyetim, kimliğim ve bütün önemli belgelerim çantamın içindeydi. Polis ekipleri kamera görüntülerini inceliyorlar. Bu mezarlıkta daha önce de aynı olay yaşanmış. İnsanlar huzurlu bir şekilde vefat eden yakınlarının mezarını ziyaret edemez oldu. Aklımız araçlarımız da kalıyor. Eşyalarımızı yanımızda taşımak zorunda kalıyoruz. Buraya bir bekçi yetmiyorsa belediye bekçi sayısını artırsın. İnsanlar mezarlığa gitmeye korkar oldu” ifadelerini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir