En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mezarlıkta çalışma

Delice'de bulunan mezarlık yollarında gerçekleştirdiği kilit parke çalışmalarına aralıksız devam eden, Delice Belediyesi...
Bu haber 426 kere okunmuş. 17.11.2020 Salı 17:31

Delice'de bulunan mezarlık yollarında gerçekleştirdiği kilit parke çalışmalarına aralıksız devam eden, Delice Belediyesi bu kapsamda ilçe mezarlığı kilit parke ve yol çalışmalarına el attı. Gerçekleştirilen çalışmayla mezarlık kilit parke taşı ile kaplanacak.

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR

Delice'de bulunan mezarlık yollarında gerçekleştirdiği kilit parke çalışmalarına aralıksız devam eden, Delice Belediyesi bu kapsamda ilçe mezarlığı kilit parke ve yol çalışmalarına el attı. Gerçekleştirilen çalışmayla mezarlık kilit parke taşı ile kaplanacak. Delice Belediyesi  vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için yoğun çaba sarf etmeye devam ediyor. Delice Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmalarla Delice mezarlıklarda mezarlık yolunda da kilit parke çalışmalarına başlanıldı. Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem yaptığı açıklamasında " çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaret ederken yazın tozdan, kışın da çamurdan etkilenmemeleri sağlanacak.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir