En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mezuniyet heyecanı

Kırıkkale Üniversitesi, 2023-2024 akademik eğitim yılını başarılı bir şekilde tamamladı. Eğitimlerinin son dönemlerinde olan öğrenciler, üniversitede mezun olma heyecanı yaşadı.
Bu haber 73 kere okunmuş. 10.07.2024 Çarsamba 18:31

MEZUNİYET TÖRENİ

Kırıkkale Üniversitesi Stadyumu’nda yapılan Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni ile başlayan 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Haftası; fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarımızda düzenlenen mezuniyet törenleri ile devam ediyor. Törenlere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Özgür Selvi, dekanları, yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları, öğrenciler ve yakınları katıldı.

 

CUMA GÜNÜ YAPILACAK

Türkiye’nin dört bir yanından gelen ailelerin, çocuklarının mezuniyet sevincine ortak olduğu törenler renkli görüntülere sahne oldu. Teorik ve pratik anlamda kendilerine rehberlik eden hocalarının elinden mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz keplerini havaya fırlattı ve günün anısına fotoğraf çektirdi. Genel mezuniyet töreni, 12 Temmuz Cuma günü Türkiye Yüzyılı Kongre Merkezi’nde Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın teşrifleriyle yapılacak. Törende fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarından derece ile mezun olan öğrencilere hediye verilecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir