En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MHP’de bayramlaşma

MHP’de bayramın birinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bu haber 677 kere okunmuş. 06.06.2019 Perşembe 13:49

GENİŞ KATILIM OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı’nda Ramazan bayramının 1. gününde düzenlenen bayramlaşma merasimine Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale il başkanı Erdal BALOĞLU Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil ÖZTÜRK , Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesi Seyit Ahmet GÖÇER Milliyetçi Hareket Partisi Merkez ilçe başkanı Murat ABALI , Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tolgahan TORAMAN ve Milliyetçi Hareket Partili ilçe ve belde belediye başkanları ile vatandaşların yoğun katılımı ile bayramlaşma gerçekleştirildi.

 

BALOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

Bayramlaşmadan önce yapılan konuşmalarda İl Başkanı Erdal Baloğlu: “Bayramlaşmamıza katılan herkese teşekkür ederim. Rabbim Ramazan ayında yapılan ibadetlerimizi kabul etsin hepimizi tekrar Ramazan’a ulaştırsın. 31 Mart’ta yapılan seçimlerde 2014 yılında yapılan seçimlerde kazandığımız Sulakyurt’un yanına Yahşihan, Karakeçili ve Hacılar’ı da ekledik. Bu belediyeler en gözde ve aktif belediyelerdir. İl genel meclis üyesi sayımızı da 4’den 8’e çıkardık ve Türkiye genelinde il genel meclis oylarını artırmada ilk 3’e girdik bu başarıdan ötürü Genel başkanımız selâmlarını siz çalışan arkadaşlara iletti.

 

SEÇİM AÇIKLAMASI

Kaybettiğimiz yerlerle alakalı da özeleştiri yaptık ve eksiklerimizi tespit ettik tekrar çalışmalara başladık. Kaybeden arkadaşlarımıza da seçimin ertesi gününden beri çalışmaları gerektiğini söyledik. Bunu geçmişte kaybeden Yahşihan belediye başkan adayımıza söyledik ve şimdi 1.300 oy farkla kazandık. Hacılarda ise rekor oy artışı ile kazandık. Sulakyurt belediyemizde oylarını %250 artış ile kazanmayı başardık. Karakeçili’de ise elimizden alınılmaya çalışılan bir belediye idi ancak mücadelemizi verdik ve kazandık. Toplantı salonumuzu da düzenledik ve yan kuruluşlarımız dahil herkes istediği zaman kullanabilir. Bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun, teşekkür ederim.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir