En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MHP’de görev değişimi

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Teşkilatı’nda ani bir kararla görev değişimi yaşandı. MHP İl Başkanı Erdal Balonlu görevden alınırken, yerine Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı atandı.
Bu haber 277 kere okunmuş. 19.01.2022 Çarsamba 17:53

BALOĞLU GÖREVDEN ALINDI

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Teşkilatı’nda ani bir kararla görev değişimi yaşandı. MHP İl Başkanı Erdal Balonlu görevden alınırken, yerine Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı atandı. Abalı’nın yerine ise meclis üyesi Faruk Akbulut’un atandığı öğrenildi. Üç isim de atamaları doğruladı, sosyal medya hesaplarından atamalarla ilgili açıklamalarda bulundu.  

 

BALONLU HELALLİK İSTEDİ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu 2015 yılından bu yana sürdürdüğü il başkanlığı görevinden genel merkez kararı ile ayrılırken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile herkesten helallik istedi. Baloğlu yaptığı açıklamada ‘Genel Merkezimizin takdirleri ile çalışkan, namuslu ve haysiyetli bir şekilde yürütmüş olduğum MHP Kırıkkale İl Başkanlığı görevinden alınmış bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin.’ dedi. Baloğlu’nun yerine il başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı getirildi. Merkez ilçe başkanlığına ise MHP Belediye Meclis Üyesi Faruk Akbulut’un atandı.

 

ABALI AÇIKLAMA YAPTI

İl Başkanı olan Murat Abalı’da sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensibi, Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın bildirmesi ile İl Başkanlığı görevine atandığını söyledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir