En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MHP’den Keskin çıkarması

Pazar günü Keskin’de yenilenecek seçim öncesinde MHP’den Keskin çıkarması geldi. Milletvekilleri Nevin Taşlıçay, Cemal Enginyurt ve İbrahim Ethem Sedef ilçeyi ziyaret etti.
Bu haber 375 kere okunmuş. 31.05.2019 Cuma 22:19

MHP VEKİLLERİ ÇIKARMA YAPTI

Keskin’de Pazar günü yenilenecek olan yerel seçimler öncesinde partiler ve adaylar son kozlarını kullanıyor. MHP, seçime bir gün kala milletvekilleri ile ilçeye çıkarma yaptı. MHP Milletvekilleri Nevin Taşlıçay, Cemal Enginyurt ve İbrahim Ethem Sedef ilçeyi ziyaret etti. Milletvekili Halil Öztürk’le birlikte ilçeye gelen milletvekilleri, İl Başkanı Erdal Baloğlu ve Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu ile esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. Daha sonra seçim otobüsü üzerinden halka hitap edildi.

 

ENGİNYURT DESTEK İSTEDİ

Keskin halkından destek isteyen ve ilçeye hizmete talip olduklarını belirten MHP’nin medyatik ismi Cemal Enginyurt, vatandaşlarla da keyifli şekilde sohbette bulundu. Bir çok kişinin Enginyurt ile resim çektirmeye çalıştığı gözlendi. İlçenin kaderini değiştirmeye talip olduklarına işaret eden Enginyurt, “Güzel ilçemiz Keskinimize hizmet etmeye talibiz. Keskinli değerli hemşehrilerimizden bunun için destek istiyoruz” dedi.

 

DESTEK İÇİN GELDİLER

MHP milletvekillerinin ziyareti ile ilgili bilgi veren Milletvekili Halil Öztürk, “Keskin Belediye Başkanlığı seçimleri kapsamındaki çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimiz; Sn Nevin Taslıçay’a, Sn Cemal Enginyurt’a, Sn İbrahim Ethem Sedef’e teşekkür ediyoruz. Keskin’de, 2 Haziran’da Sn Mustafa Alp Silsüpüroğlu ile MHP’nin samimiyeti kazanacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir