En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Millete kurşun sıktılar

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Kırıkkale'de çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Bu haber 178 kere okunmuş. 15.07.2022 Cuma 19:51

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Kırıkkale'de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Kırıkkale Valiliği himayelerinde düzenlenen etkiliklerde Şehitlik ziyareti, Nur Camiinde Mevlid-İ Şerif Okunması ve Hatim Duası ve Gençlik ve Spor il müdürlüğünce Kültür merkezinde Tiyatro gösterisi sergilendi.

 

 

GENİŞ KATILIM OLDU

Kırıkkale Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro gösterisine katılım oldukça geniş oldu. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Müdürleri, Siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum örgüt başkanları, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Program Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu konuşmasını gerçekleştirdi.

 

GÖSTERİLER YAPILDI

Tekbıyıkoğlu "Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır. Milletler kendi fedakarlıkları istiklaline kavuşurlar. Memleketimiz işgal altındaydı ama onlara pahalıya malolmuştur. Milletin içinden çıkan hainleşerek bir kitleyi alıp milletin silahıyla milletin üstüne sıktılar. Ama Türk milletinin kahraman unsurları bu kalkışmayı bertaraf ettiler. Hemen yanı başımızdaki coğrafyalara bakın. Devletsiz kalınca halleri ortada. Vatan için, namus için, din için tekrar devlet idaresini teslim ettiler.  Siperlere koşanlara selam olsun. 15 Temmuz Milli Birlik Günümüz kutlu olsun” dedi. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu'nun konuşmasının ardından resim, kompozisyon ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir