En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

MKE açıklaması

CHP Kırıkkale Milletvekili Avukat Ahmet Önal Kırıkkale’nin var olmasına vesile olan ve Türkiye’nin silah sanayinde ilk kurumu olan MKE Kurumunun bugün gelinen noktada durumunun hiçte iç acıcı olmadığını söyledi.
Bu haber 1038 kere okunmuş. 08.07.2018 Pazar 14:30

İŞÇİLERLE BULUŞTU

CHP Kırıkkale Milletvekili Avukat Ahmet Önal Milletvekili kaydını yaptırdıktan sonra başlattığı teşekkür ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Önceki gün kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen işçileri parti il binasında  kabul eden Önal öncelikle kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Bu kapsamda çat kapı herkesi ziyaret ettiğini ve teşekkürlerini ilettiğini belirten Önal bu saatten sonra herkesin Milletvekili olduğunu bu düşünce kapsamında Kırıkkale’nin topyekun sorunlarının kendi sorunu olduğunu bildirdi. Çünkü kendisinin de bu şehrin ekmeğini yiyip suyunu içtiğini ve havasın teneffuz ettiğini belirten Önal bu şehrin kazanımlarının herkesin kazanımı olacağını bildirdi.

 

ÖNCELİĞİM MKE OLACAK

Bu arada Kırıkkale’nin var olmasına vesile olan ve bugün gelinen noktada bilinçli olarak kapanma noktasına getirilen MKE Kurumunun öncelikli meseleler arasında olduğunu belirtti. Bunun için kurumun içinde bulunduğu çıkmazı ve çözüm önerilerini mutlaka Mecliste dile getireceğini belirten Önal “MKE Kurumu bilinçli olarak küçültülüyor, bilinçli olarak kapanma noktasına getiriliyor. Daha önce de satılan bu tür kurumlar önce küçültülüp sonra modernize edilip satılmışlardır bunun örnekleri fazlasıyla bulunmaktadır MKE Kurumu da aynı şekilde satışa hazırlanmakta olduğunu görüyoruz. Bu zamana kadar MKE hiçbir dönemde mecliste veya başka bir yerde öne çıkarılmamıştır. Allah'ın izniyle ilk işim MKE Kurumunun durumunu meclise taşımak olacak” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir