En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Moralli başladı

Spor Toto Bölgesel Amatör lig 6. grupta mücadele eden temsilcimiz Büyük Anadolu Kırıkkalespor , ligin ilk haftasına Karadeniz Ereğli Deplasmanına konuk oldu.
Bu haber 466 kere okunmuş. 23.09.2019 Pazartesi 13:51

MORALLİ BAŞLADILAR

Temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor Zonguldak temsilcisini 1-0 mağlup etti. Kırmızı Şimşeklere galibiyeti getiren gollü 51'inci dakikada Fatih Deniz kaydetti. Lige üç puanla başlayan Kırmızı Şimşekler lige moralli başladı. Yaklaşık 300 taraftarın katıldığı deplasmanda Kırmızı Şimşekler 90 dakika boyunca kanatlardan geliştirdiği pozisyonlarla gol aradı. 90 dakika boyunca çok iyi bir performans sergileyen Şimşeklerde Kaleci Bülent adeta devleşerek kalesini gole kapattı.

 

GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Gecen sezon yine aynı rakibi ile karşılaşan ve 4-1 rakibine yenilen Temsilcimiz bu sezon Kupa ve lige müthiş bir başlangıç yaptı. Kupada 3. Tura çıkma başarısını gösteren temsilcimiz lige de harika bir başlangıç yaptı. Maç sonu kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Koçoğlu, 'Kupaya ve lige iyi başladık. Takımda birlik beraberlik üst seviyede, inanıyorum ki bu birlik beraberlik ile başarı sezon sonunda gelecek. Futbolcuların ayağına sağlık' ifadesini kullandı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir