En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Muhtarlar buluştu

Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Behsat Kürkçü, derneğe üye muhtarlar ile bir araya geldi.
Bu haber 330 kere okunmuş. 04.08.2021 Çarsamba 17:47

Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Behsat Kürkçü, derneğe üye muhtarlar ile bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği buluşmada, muhtarların mahallede bulunan vatandaşlar için yapacakları çalışmalardan bahsedildi.

 

BİR ARAYA GELDİLER

Mahallelerin her alanda çeşitli hizmet alabilmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren ve sosyal, kültürel alanda önemli etkinliklere imza atmaya başlayan Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şubesi, Başkan ve aynı zamanda Bahçelievler Mahalle Muhtarı Behsat Kürkçü’nün önderliğinde renkli görüntüler oluşturuyor. Derneğe üye muhtarları bir araya getiren Başkan Kürkçü, yemek ikram ederek birlik ve beraberlik sergiledi.

 

İSTİŞARE YAPTILAR

Yürütmüş oldukları görevin çok ciddi bir sorumluluk taşıdığını belirten Kürkçü, “Mahallelerimizde vatandaşlarımızın yaşadıkları problemleri yerine getirmek için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sergilediğimiz bu çalışmalar mahallemizde bulunan vatandaşlara da katkı sunuyor. Kırıkkale Belediyesi’nin sağladığı katkılarla birlikte sorunların çözümü için çalışma sergiliyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir