En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Muhtarlar ziyaret etti

Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan DUMAN’ın daveti üzerine Sinerji A.Ş.’de gerçekleşen muhtarlar buluşması hafta sonuna damga vurdu.
Bu haber 102 kere okunmuş. 19.12.2022 Pazartesi 17:37

MUHTARLARDAN ZİYARET

Merkez ilçe mahalle muhtarlarının katıldığı davette Sinerji A.Ş.’nin faaliyet alanları, sosyal sorumluluk projeleri ve güncel konular üzerine bir toplantı gerçekleştirildi. Fabrika alanı ve ürün ağacını inceleyen mahalle muhtarları, Kırıkkale’de faaliyet gösteren böyle bir firmanın varlığının gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

 

DUMAN BİLGİ VERDİ

Yemek sonrası Adnan DUMAN’ın yaptığı bilgilendirme toplantısında firmanın mevcut faaliyet alanları, önümüzde ki dönemlerde gerçekleşecek projeler ve Savunma Sanayi’nin Kırıkkale’de ki yeri ve öneminden bahsedildi. Kırıkkale’nin söylenenin aksine savunma sanayiinde daha gerilerde olduğunu ancak hep birlikte bunun aşılıp zirveye yerleşecek kapasitede olduğunu söyleyen Adnan DUMAN, “35’i mühendis olmakla birlikte 276 çalışanımızla canla başla çalışıp Kırıkkale’yi bu alanda arzu edilen noktaya getirmenin çabasını veriyoruz” dedi.

 

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Sosyal Sorumluluk Projelerinden de bahseden Adnan DUMAN, “Bu noktada Kırıkkalemizin her mahallesinde fedakarca görevlerini yerine getiren değerli muhtarlarımızla işbirliği içerisinde olmamız doğru adımlar atmak noktasında büyük önem arz etmektedir. Hiç kuşkusuz vatandaşlarımıza ulaşırken çalacağımız ilk kapı siz çok kıymetli muhtarlarımız olacaksınız” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir