En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Muhteşem galibiyet

TFF 3.Lig’in 9’uncu haftasında Orduspor’a konuk olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Yeni Orduspor Stadyumu’nun açılış maçında 4-0'lık skorla rahat bir galibiyet aldı.
Bu haber 233 kere okunmuş. 24.10.2021 Pazar 12:32

İLK YARI 2-0 BİTTİ

TFF 3. Lig 3.Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, ligin 9’uncu haftasında Yeni Ordu Stadyumu’nda Orduspor  ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Kırıkkalespor, dakikalar 17’yi gösterdiğinde penaltı kazandı ve Yasin Reis’in kullandığı penaltı vuruşundan golü buldu. 1-0 öne geçtikten sonra baskılı oyununu devam ettiren Kırıkkalespor’da Yasin Reis, kaleciden dönen topu tamamlayarak hem kendisinin hem de takımın ikinci golünü attı. Kalan dakikalarda rakibine gol şansı vermeyen Kırmız-Lacivertliler, devre arasına 2-0 galip girdi.

 

MUHTEŞEM BİR GALİBİYET

İkinci yarıda da üstün oyununu devam ettiren Kırıkkalespor, 60. Dakikada Ali Kemal Özkan’ın ayağından bulduğu golle 3-0 öne geçti. Bu golden sonra direnci iyice kırılan rakibi karşısında Kırıkkalespor, Ali Kemal Özkan’ın harika golüyle skoru 4-0 yaptı. Bu skordan sonra oyunun kontrolünü iyice eline alan Şimşekler, mücadeleden 3 puanla ayrıldı. Yeni Ordu Stadyumu’nun açılış maçında 4-0 gibi rahat bir galibiyet alan Kırıkkalespor, bu sezon Orduspor’a ilk kez mağlubiyeti tattırdı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir