En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mutlaka ilim öğrenin

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı açılış programı Ümmülkura Camii Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa Vali Yardımcısı Şahin Arsal, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müdürleri, Ümmülkura Camii Dernek Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrencileri
Bu haber 213 kere okunmuş. 18.09.2019 Çarsamba 11:20

KURSAL BAŞLADI

İstiklal Marşı’nın okunması ve Ümmülkura Camii İmam-Hatibi Ali Tosun’ın Kur’an tilavetinin ardından programda konuşma yapan İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Kırıkkale’deki Kur’an Kursları hakkında bilgiler verdi. İl Merkezinde 68, ilçelerde de 44 olmak üzere toplam 112 Kur’an Kursunda şu anda halen kayıtların devam ettiğini; beşikten mezara kadar ilim öğrenilmesi gerektiğini bildiren hadis-i şerifin ifadesinde olduğu gibi hem yetişkinlere hem gençlere hem de 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik Kur’an Kurslarının bugünden itibaren eğitim-öğretime başladığını sözlerine ekledi.

 

SİMİT İKRAM EDİLDİ

Açılış töreni Ümmülkura Camii Yetişkin ve 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarının ziyaret edilmesi ile devam etti. Ziyaret esnasında 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu Öğrencileri tarafından Vali Yardımcısı Şahin Arsal’a çiçek takdim edildi.    Ümmülkura Camii Dernek üyeleri cami ve müştemilatı hakkında ziyaretçileri bilgilendirdiler.  Cami içinde sergilenen Kabe kapı örtüsü incelendi.Açılış programı kek dağıtılması, simit ve çorba ikramı ile sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir