En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Mutluluk acı olmasın

Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, düğünlerde silah atılmamasına karşın geçen yıl başlattığı çalışmasına bu yılda devam ediyor.
Bu haber 495 kere okunmuş. 25.06.2019 Salı 18:13

DÜĞÜNDE SİLAHA HAYIR!

İl Emniyet Müdürlüğünün hayata geçirdiği "düğünlerde nöbetçi polis uygulaması" kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yılda çalışmalar devam ediyor. “Mutluluğunuz acıya dönüşmesin” sloganı kapsamında yapılan çalışmalarla farkındalık oluşturularak, düğünlerde silahla ateş edilmemesi konusunda toplum bilgilendiriliyor. Düğünlerde atılan kurşun sonucu can kaybı yaşanabileceğini vurgulayan Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, “Mutlu gününüz acı gününüze dönüşmesin” dedi.

 

HER DÜĞÜNE SİVİL POLİS

“Geçen yıl başlatmış olduğumuz proje bu yılda devam ediyor. Kırıkkale’de düğünlerde silah atılmasını istemiyoruz. Belki düğün sahiplerimiz düğüne gelen misafirlerine hakim olamıyor ama bizler bu projeyle bilinç oluşturarak, toplumda farkındalık oluşturmanın çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Her düğüne görevlendirdiğimiz nöbetçi polis uygulamasını bu yılda devam ettiriyoruz. Düğünlerde sivil veya resmi görevlilerimiz olacak.”

 

MERMİ ASLA HAVADA KALMAZ

Çorumlu, “Kutlamalarda havaya sıkılan ve bizim yorgun mermi dediğimiz merminin dönüşü istenmeyen yaralanmalara ve ölümlere sebep oluyor. Ülkemizin dört bir yanında bununla ilgili çok sayıda örnek var. Bunun son bulması için geçen yıl başlatmış olduğumuz kampanyamıza herkesin geçen yıl olduğu gibi bu yılda destek vermesini bekliyoruz. İnşallah bütün Türkiye buna gerekli duyarlılığı gösterir ve bundan sonra hiçbir nişanda, düğünde, maçlardan sonra veya herhangi bir kutlamada yaralanmaya ve ölüme sebebiyet verilmez."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir