En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Nazlı, teşkilatı ziyaret etti

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, 26. Dönem Kütahya Milletvekili ve Genel Merkez İl Koordinatörü Şükrü Nazlı’nın ziyareti ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme ve seçim sonrasına dair gelişmeler görüşüldü.
Bu haber 444 kere okunmuş. 12.06.2019 Çarsamba 22:37

TOPLANTI YAPILDI

AK Parti 26. Dönem Kütahya Milletvekili ve Genel Merkez İl Koordinatörü Şükrü Nazlı AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. Nazlı, İl Başkanı Nuh Dağdelen ve parti yönetiminin katılımı ile partide istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim sonrası ve gündeme dair bazı gelişmelerin görüşüldüğü ve konuşulduğu, gündemle ilgili istişarelerin yapıldığı bildirildi.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERDİ

Toplantıya dair açıklamada bulunan ve bilgiler veren İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Genel Merkez İl Koordinatörümüz 26’ıncı Dönem Kütahya Milletvekili Sayın Şükrü Nazlı, Teşkilatımızı ziyaret ederek, gündeme dair görüşlerini bizlerle paylaştı” dedi. Toplantının seçim ve gündeme ilişkin değerlendirmelerin yanı sıra Keskin seçimi ile ilgili de bazı detayların değerlendirilmesi bakımından verimli geçtiğine işaret edildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir