En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

O da açıklama yaptı

Sulakyurt ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Bildik’e yönelik saldırının ardından olayın tarafı olan aileden de açıklama geldi.
Bu haber 207 kere okunmuş. 18.07.2022 Pazartesi 18:48

KARŞILIKLI AÇIKLAMA

Sulakyurt ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Bildik’e yönelik saldırının ardından olayın tarafı olan aileden de açıklama geldi. Olaya karışan S.T. isimli şahsın eşinin Sulakyurt AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı olduğu ortaya çıktı. Partinin Kadın Kolları Başkanı olan Hatice Yaban Tat, sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunarak açıklama yaptı.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

İşte o açıklama: “Bahsi geçen belediye Başkanını darp ettiği iddia edilen kişi Eşim olur. Muhtar denilen kişide eşimin abisi olur. Basın açıklamasındaki yalanların gerçeklerini açıklamak için yazıyorum. Eşimin abisi muhtar olanla belediye başkanının uzun süredir husumeti vardır, belediye başkanı muhtarla tartışmış ve arabasından sopasını alıp muhtara vurmuştur. Kafası yarılan, kanlar içinde kalan abisini gören Eşim olaya müdahale etmiştir. Kavgayı ayırıp ifadeler verildikten sonra belediye başkanı saldırıya uğradım diyerek il teşkilatından adam toplayıp 1 kişiye 40 kişi karşılık verilmesini istemiştir. Buda ne kadar adamlığa sığıyor.

 

“KINIYORUM” AÇIKLAMASI

Bahsi geçen muhtarın basın açıklamasında ifade edildiği gibi 3 tane oğlu yoktur. 2 tane kızı vardır, 13 ve 15 yaşlarındadır. Belediye başkanı bu kadar yalan ve mağduru oynayan birisidir.  Şimdi bir belediye başkanı düşünün ki memleketinden esnaflık yapan birisi onun partisinden değil diyerek senin iş yerini kapattıracağım sizi bu ilçede barındırmayacağım diyebilir mi? Düşünün ki beni darp ettiler diyerek ilden teşkilat toplayıp memleketlisini darp ettirmek için adam toplar mı? Sulakyurt Ak Parti Kadın Kolları Başkanı olarak Şiddeti kınıyorum  Hele ki mağduru oynayıp Şiddet yaratan şahsi meselesini siyasi mesele haline getirenleri de kınıyorum.” 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir