En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

O her zaman her yerde

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçe ve belediyeye yönelik çalışmalarının yanı sıra sosyal yönü ile de Bahşılı’da fark yaratmaya devam ediyor. Başkan Tekin, kimi zaman bir çocukla, kimi zaman da bir yaşlı ile objektiflere güzel görüntülerle de
Bu haber 434 kere okunmuş. 18.11.2019 Pazartesi 17:53

GÜZEL GÖRÜNTÜLER

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçede hem icraat olarak hem de sosyal yönü ile fark yaratmayı sürdürüyor. Göreve başladığı günden bu yana objektiflere güzel görüntülerle denk gelen Başkan Tekin, ilçe sakinlerinin takdirini almaya devam ediyor. İlçede sosyal yönü ile birlik ve beraberliği sağlamayı başaran Başkan Tekin, objektiflere kimi zaman bir çocuğa harçlık verirken, kimi zaman da bir yaşlının elini öpüp hatırını sorarken yakalanıyor.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Başkan Tekin’in bu yönü her kesimin takdirini kazanmış durumda. Mütevazi ve samimi yönü, aynı zamanda da birlik ve beraberliği güçlendirmeye, ortak bir paydada buluşmaya yönelik çabası ile dikkatleri çekiyor. Sosyal medyada bu anlamda bir çok olumlu yorum alan Başkan Tekin, seçimden önce söylediği gibi açık ve şeffaf, aynı zamanda da birlik ve beraberlik içinde çalışmayı sürdüreceklerini belirtiyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir