En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

O iddiaları yalanladı

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, sosyal medya hesabından flaş bir açıklamada bulunarak, MHP adayının AK Parti lehine çekileceğine yönelik iddiaları yalanladı.
Bu haber 812 kere okunmuş. 08.02.2019 Cuma 09:21

AÇIKLAMADA BULUNDU

Bazı ulusal basın organlarında aralarında Kırıkkale´nin de yer aldığı bazı illerde MHP adayının AK Parti lehine çekileceğine dair haberler yer aldı. Bu haberler sosyal medya hesaplarından paylaşılınca MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu konuyla ilgili flaş bir açıklamada bulundu ve iddiaları yalanlayarak, MHP adayının çekilmesinin söz konusu olmadığına dikkat çekti. Baloğlu haber ve iddiaları yalanlayarak, Kırıkkale´de MHP´nin yerel seçimle ilgili çalışmalarının ve iddiasının devam edeceğini vurguladı.

 

İŞTE O AÇIKLAMA

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu “Bugün bir takım haber sitelerinde MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayının çekileceği ile haberler yeralmaktadır. Bu haberler belli çevrelerce kasıtlı olarak çıkartılmakta olup ilimizde ittifak yapmamızı gerektirecek bir rakip de yoktur. Değerli vatandaşlarımızın bu tür kirli bilgilere riayet etmemelerini rica ediyorum. MHP nin Kırıkkale de adayını çekmesi söz konusu dahi olmamıştır. 19 Kasım tarihinden bugüne kadar devam eden çalışmalarımız bundan sonra da 31 Mart tarihine kadar aynı kararlılık ve samimiyetle devam edecektir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir