En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ödemeler başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle maddi anlamda zarar gören esnaara yönelik devlet tarafından hibe sağlanacak olan destekler ödenmeye başladı.
Bu haber 310 kere okunmuş. 10.06.2021 Perşembe 18:08

Koronavirüs salgını nedeniyle maddi anlamda zarar gören esnaara yönelik devlet tarafından hibe sağlanacak olan destekler ödenmeye başladı. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İshak Gençer, devlet yetkililerine teşekkür etti.

 

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Bakanlıktan yapılan açıklamada, hibe desteği ödemelerine ilişkin bilgi verildi. Türkiye genelinde "Esnaf Sanatkar ve Gerçek Kişi Tacirlere Koronavirüs Salgını Nedeniyle Verilecek Hibe Desteği Hakkında 20 Mayıs 2021 tarihli ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı" gereğince başvuru sıralaması dikkate alınarak 5 bin lira hibe desteği 188 bin 194 kişiye, 3 bin lira hibe desteği 843 bin 683 kişiye ödenecek. Kırıkkale’de bulunan esnaar adına teşekkür eden Gençer, “İnşallah bu pandemi sürecini hep birlikte el ele vererek atlatacağız” dedi.

 

DESTEK AÇIKLAMASI

Kırıkkale esnafının her alanda desteklenmesi noktasında gereken hassasiyeti gösterdiklerini ve bu konuda üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Gençer, “Vatandaşlarımızın kurallar uyarak rehavete kapılmamasını istiyoruz. Çünkü vaka sayıları artış gösterdiğinde etkilenen esnafımız oluyor. Herkes kurallara riayet etmeli ve bu konuda üzerlerine düşen görevleri de yerine getirmelidir” şeklinde konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir