En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öğrencilere ikram

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, beldelerinden merkeze eğitim görmeye giden öğrencilere meyve suyu ve poğaça ikram etti.
Bu haber 349 kere okunmuş. 14.02.2022 Pazartesi 18:03

İKRAMDA BULUNDU

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu servisle okullarına giden öğrencileri, yalnız bırakmayarak meyve suyu ve poğaça ikramında bulundu. Okul servisine binerek öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Koyuncu, öğrencilere ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Daha sonra açıklamalarda bulunan Başkan Mehmet Koyuncu, “2021 -  2022 yılı eğitim öğretim döneminde daha önceden olduğu gibi öğrencilerimizi Kırıkkale’den Hacılar’a, Hacılar’dan Kırıkkale’ye ücretsiz servisini yapıyoruz. Eğitim ve öğretime hassasiyetim vardı. Bunu da bu şekilde perçinleştiriyoruz”

 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Hacıların 5 başarılı öğrencisini Kırıkkale’de anlaşmış olduğuetüt merkezi ile ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan Koyuncu, “Tabi yine eğitim öğretime önem verdiğimizi hassasiyetimizi Hacılar Seher Vuslat İlköğretim Okulu’nda açmış olduğumuz kütüphanemiz ile gösterdik. Burada tüm öğrencilerimizin faydalanmasını sağlarken özellikle de servis konusunda da bütün Hacılarlıhemşehrilerimizin bütçesine de katkı sağlamış oluyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de katkılarımız devam edecektir. Hem Hacılar halkımızı rahatlatacağız hem de öğrencileri Kırıkkale’ye daha güvenli şekilde gidip gelmelerini sağlayacağız. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.      

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Hacılardan eğitim için Kırıkkale’ye gelen öğrenciler ise “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Koyuncu bize verdiği sözleri bir bir tutuyor. Bizlerde en güzel şekilde eğitimimize devam ederek Başkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. Bizlere poğaça ve meyve suyu ikramında bulunan başkanımıza teşekkür ederiz” dediler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir