En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öğrencilere müjde

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sahada sürdürüyor.
Bu haber 51 kere okunmuş. 07.03.2024 Perşembe 19:15

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, seçim çalışmalarını sahada sürdürüyor. Vatandaşlara projelerini anlatarak destek isteyen Ulusoy, öğrencilere sunulacak olan kırtasiye ve eğitim desteğinin detaylarını açıkladı.

 

ÖĞRENCİLERE DESTEK

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, sahada seçim çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale için vatandaşlara yapacakları projelerini anlatan Ulusoy, Kırıkkale’nin her alanında sorunları çözmek için mücadele vereceklerini dile getirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde önemli projelere imza atacaklarını vurgulayan Ulusoy, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik sağlayacakları eğitim desteklerini açıkladı.

 

KADRO AÇIKLAMASI

Ulusoy, “İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yılda bir defa olmak üzere İlkokul ve Ortaokul için 2000 TL, Lise öğrencileri için 3000 TL, Üniversite öğrencileri için 6000 TL kırtasiye ve eğitim desteği vereceğiz” dedi. Kırıkkale için ana temel 33 projelerinin olduğunu vurgulayan Ulusoy, “Kırıkkale halkına hizmet için gece gündüz demeden çalışma sergileyeceğiz. Halkımıza sözünü tutamayacağımız hiçbir sözü söylemeyeceğiz. Bizler hizmetlerimizi bütçemize göre ve alacağımız diğer proje bazlı mali desteklere göre ürettik. Belediyenin kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanacağız. Çalışma ekibimizi de tecrübeli, işin ehli kadrolardan oluşturduk ve oluşturmaya da devam ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir