En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öğretmenler için tören

Kırıkkale İYİ Parti 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İYİ Parti İl Binasında etkinlik gerçekleştirdi. Emekli öğretmenler ve eğitimcileri unutmayan İYİ Parti günün anısına emekli öğretmenlere hediye takdimi yapıldı.
Bu haber 236 kere okunmuş. 24.11.2021 Çarsamba 18:34

PROGRAM DÜZENLENDİ

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından İYİ Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yavuz Kuzucu konuşma yaptı. Kuzucu, "Öğretmenlik çok saygın meslek. Bende bir öğretmen çocuğuyum ve eşimde öğretmen. Fakat günümüzde Öğretmenliği mevcut iktidar çok önemsemiyor. Her geçen gün ülkemizde eğitim bitiyor. Fakat bunun önüne geçemiyorlar. Biz Allah'ın izni ile Genel Başkanımız Başbakan olduğu vakit eğitimde çağ atlayacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

 

HEDİYELER VERİLDİ

Kuzucu açıklamasının devamında "Öğretmenlik, sevgi, şefkat ve fedakârlık isteyen kutsal bir meslektir. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen öğretmenlerimiz, geleceğimizin büyük güvencesidir. Başöğretmen Mustafa Kemal  Atatürk; “Milletleri kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözleriyle öğretmene verdiği önemi ve saygıyı en güzel biçimde belirtmiştir. Bir milletin kalkınması, toplumun eğitim düzeyiyle orantılı olarak gerçekleşir. Bu nedenle her toplum eğitimine önem vermek zorundadır. Dolayısıyla kalkınmada ve gelişmede de en büyük pay öğretmenlerimizindir” dedi. Program emekli öğretmenlere ve eğitimcilere hediye takdim edilmesinin ardından sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir