En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Okçuluk kursu açılıyor

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçede Okçuluk sporuna meraklı olanlar için kurs düzenlenecek olan kursu Milli Sporcu ve 2. Kademe Antrenör Rahime Kevser Kandemir verecek.
Bu haber 138 kere okunmuş. 27.09.2022 Salı 18:57

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA

Bahşılı Belediyesi Kırıkkale’de yine bir ilke imza atıyor. Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in girişimleri ile ilçede Okçuluk sporuna meraklı olanlar için kurs düzenlenecek olan kursu Milli Sporcu ve 2. Kademe Antrenör Rahime Kevser Kandemir verecek. Kursa katılmak isteyenler için duyuru yapılırken, kursla ilgili bilgi ve detayların Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü ve Bahşılı İlçe Halk Eğitim Merkezi’nden alınabileceği belirtildi. Okçuluk Kursu Kırıkkale’de bir ilk olacak.

 

FAALİYETLERE BAŞLANIYOR

Belediye tarafından yapılan açıklamalarda, “Milli sporcumuzdan Geleneksel Türk Okçuluğu kursuna davetlisiniz. Binlerce yıldır kültürümüzde olan okçuluk 2019 yılında federasyonlaşmıştır. Bunula birlikte geleneksel Türk Okçuluğuna olan ilgi ülkemizde hızla artmaktadır. Kurulduğundan beri ulusal ve uluslararası birçok yarışma ve etkinlik düzenlenmiştir. Bu bağlamda Bahşılı Belediyesi olarak faaliyetlerimize başlıyoruz” bilgilerine yer verildi.

 

KURSA DAVET YAPILDI

Ülkemizin bütün şehirlerinde tatbik edilen bu köklü spor dalı şimdi de Kırıkkale'mizin Bahşılı ilçesinde açılacak. Kursumuz 2. Kademe Antrenör ve Milli Sporcu Rahime Kevser Kandemir hocamızın gözetiminde gerçekleştirilecektir.  Kayıtlar için başvuru formu ile birlikte sağlık raporu alarak 15 Ekim 2022 tarihine kadar  teslim edilmesi gerekmektedir. Başvuru formu Bahşılı Belediyesi Yazı İşleri ve Bahşılı Halk Eğitim Merkezi’nden tedarik edilerek Halk Eğitim Merkezine teslim edilmesi gerekmektedir” bilgisi verildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir