En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Önal yoğun tempoda

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim günü yaklaştıkça çalışma temposunu da artırdı.
Bu haber 43 kere okunmuş. 12.03.2024 Salı 18:34

TÖRENE KATILDI

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, seçim günü yaklaştıkça çalışma temposunu da artırdı. Önal, önceki gün İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma törenine katıldı. Önal törende dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi ve “12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Kırıkkale İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa katıldık. Emeği geçen kıymetli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz” dedi.

 

ANLAMLI BİR PAYLAŞIM

Önal ayrıca, konuyla ilgili bir paylaşımda bulunarak, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu cennet vatan uğruna bağımsızlık mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı ve bu mücadeleyi İstiklal Marşı’mızın her dizesinde hissettiren Mehmet Akif Ersoy’u minnetle yâd ediyorum. İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yılı kutlu olsun” açıklaması yaptı.

 

SÖZ VERDİK, YAPACAĞIZ

Projeleri ile ilgili paylaşımlarını sürdüren Önal, “Kırıkkale'mizin ihtiyacı olan belediye sosyal tesisleri, kent meydanı düzenlemesi, eğitim alanları, çocuk oyun alanları, aile lokali projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi. Mahallelerde de toplantılarına devam eden Önal, Bahçelievler ve Karşıyaka mahallelerinde hem toplantı yaptı ve hem de vatandaşları dinledi. Önal, “Bahçelievler Mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir