En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Orman işletmede iftar

Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü tarafından önceki akşam il müdürleri ve kurumun personelinin katılımı ile iftar programı düzenlendi.
Bu haber 984 kere okunmuş. 30.05.2019 Perşembe 14:53

 

İFTARA KATILDILAR

Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü, personelini ve il müdürlerini iftar yemeğinde buluşturdu.

Kırıkkale Orman İşletme Müdürlüğü tarafından önceki akşam il müdürleri ve kurumun personelinin katılımı ile iftar programı düzenlendi. Kurumun yerleşkesinde gerçekleştirilen iftar programına İl Müdürü Alper Çimen ev sahipliği yaparken, iftar programına İl Müftüsü, kurum müdürleri, Orman İşletme Bölge Müdürü Veysel Kodalak ve kurum personeli katıldı.

 

SOHBET ETTİLER

Keyifli şekilde geçen iftar programında İl Müdürü Çimen, iftara katılanlarla yakından ilgilinde ve teşriflerinden ötürü teşekkür etti. Çimen ayrıca, kurumun çalışma yapısı ve Kırıkkale’nin durumu konusunda da iftara katılanları bilgilendirdi. Bölge Müdürü Kodalak da Kırıkkale’nin ve çevresinin doğal ve orman yapısı konusunda bilgiler verdi.  İftardan sonra konuklarla çay içip sohbet edildi.

 

ÇİMEN BİLGİLER VERDİ

İl Müdürü Çimen, göreve başladığı 8 aylık süre içinde Kırıkkale’de 1 milyon adet fidan dikildiğini, orman alanlarının bakım,ş ıslah ve korunmasına yönelik çalışmalar yapıldığını, orman köylüsüne destek verildiğini, süt sığırcılığına yönelik bilgilendirme yapıldığını söyledi. İftarın ardından konuklarla birlikte hatıra resmi çekinen Çimen, iftara iştirak eden herkese teşekkür etti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir