En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Örnek uygulama

Kırıkkale merkezde fabrikası bulunan Tosunlar Un'un sahibi Bekir Tosun'u Kırıkkale Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner ziyaret etti. Çetiner, Fabrikasını, silolarını gezerek Un piyasasıyla ilgili bilgi aldı.
Bu haber 630 kere okunmuş. 23.03.2020 Pazartesi 07:49

FİYATLARI GERİYE ÇEKTİ

Çetiner yaptığı açıklamasında "Coranavirüs nedeniyle piyasada krizin çıkmaması için fabrikanın sürekli çalıştığını yerinde gördüm. Silolar buğdayla dolu. Fırsatçılara fırsat vermemek için un fiyatını yüzde on indirim yaptığımı 25 kg böreklik, çöreklik unun fiyatı 50 ₺ den sattığını söyledi. 50 kg unu geçen aylarda 110 ₺ satarken şimdi 100 ₺ çektiğini ifade etti.

 

STOKLAR YETERLİ DURUMDA

Tosun, Dahası fiyatlar değişmeden ilin tüm un ihtiyacını karşılayacak güçleri olduğunu vatandaşın Un konusunda telaşa kapılacak hiç bir durumun kesinlikle olmadığını, stokların tüm ilimize yeteceğini söyledi. Çetiner, "Gerçek milliyetçiliğin, mili ve yerli duruşun, dindarlığın, insanlığın tacirliğin ve dahası ahiliğin örneklerini bize gösterdiği için kendisine ve ekibine teşekkür ederim. Fırsatçılık yapmayan haksız fiyat artışı uygulamaya, milli duruş sergileyen her esnaf ve tacir başımız üzeredir.''dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir