En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

OSB’ler çok önemli

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Keskin Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayici ve iş insanları ile toplantıda bir araya geldi.
Bu haber 287 kere okunmuş. 12.03.2021 Cuma 17:42

VALİ ZİYARET ETTİ

Toplantının ardından Keskin OSB'de faaliyet gösteren firmaları ziyaret eden Vali Sezer, faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı. Organize sanayi bölgelerinin önemli yerler olduğunu belirten Sezer, bu yerlerin şehrin hem ekonomisine hem de istihdam alanında katkılar sunduğunu söyledi. Kırıkkale için bu bölgelere ne gibi yatırımlar yapılabileceği konusunda çalışma sergilediklerini ifade eden Sezer, “İnşallah daha güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız” dedi.

 

SORUN VE TALEP DİNLEDİ

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, TSO Başkanı Ahmet Varlı, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan Şahin, OSB Müdürü İbrahim Erol ve Organize Sanayi Bölgesinde bulunan firmaların yöneticilerinin katılımlarıyla TSO üyelerinden KL Yapı firması idari binasında gerçekleşen toplantıda OSB’nin ve firmaların sorunları görüşülerek çözümlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Sezer, Başkan Varlı ve beraberindekiler daha sonra toplantıya ev sahipliği yapan KL Yapı firmasının üretim tesislerini ziyaret ederek bilgi aldılar.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir