En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öztürk için kurban

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün milletvekili seçilmesinden dolayı memleketi Sulakyurt’ta adak kurbanı kesildi.
Bu haber 2753 kere okunmuş. 02.08.2018 Perşembe 13:48

SULAKYURTLULARI DİNLEDİ

24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili seçilen Av. Halil Öztürk için memleketi Sulakyurt’ta adak kurbanı kesildi. Sulakyurt Cumhuriyet Parkında gerçekleştirilen adak kurban kesiminde tüm Sulakyurtlular, Milletvekili Öztürk’e hayırlı osun temennisinde bulunarak, milletvekilliği görevinde başarılar dilediler. Adak kurbanının kesiminden sonra Sulakyurtlular ile bir araya gelen Öztürk, Sulakyurtluların istek ve sıkıntılarını dinleyerek, sorunların çözümü için elinden geleceğini yapmak için çalışacağını söyledi. Vatandaşlar ile buluştuktan sonra Öztürk, Kaymakam Yunus Emre Vural’ı ziyaret etti.

 

İSTİŞARE İÇİNDEYİZ

Kendisinin de Sulakyurtlu olmasından dolayı haftada en az 2-3 kere ziyaretler gerçekleştirdiğini söyleyen Milletvekili Öztürk, “Bende sizler gibi ilçemizde büyüdüm. Bana her zaman destek oldunuz ve arkamda durdunuz. İlimiz ve ilçemiz için gerekli çalışmaları yakından takip edeceğime ve her taşın altına elimi değil gövdemi koyacağım. İlçemiz için Kaymakamımız Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanımız İsmail Bildik ile sürekli istişare içindeyiz. Benim çok değerli bir dostum. İlçemiz için gece gündüz çalışan birisi. El ele vererek ilçemizi geliştireceğiz” diye konuştu.

 

BİRLİKTE OLACAĞIZ

Öztürk’ün ardından konuşma yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ise, “Milletvekilimiz Halil Öztürk’ün Milletvekili seçilmesi nedeniyle kurbanımızı kestik. Allah kabul etsin. Milletvekilimiz her zaman bizimle beraber gece gündüz ilçemiz için çalışan birisi. Milletvekili olmadan önce de ilçemize büyük katkı sağladı. Milletvekili olduktan sonra da sürekli ilçemize geliyor. El birliği ile ilçemiz için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir