En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Öztürk'ten flaş açıklama

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde adaylığı konusunda sosyal medyadan bir açıklama ve duyuruda bulundu.
Bu haber 1135 kere okunmuş. 26.04.2018 Perşembe 10:25

AÇIKLAMA YAPTI

Adaylığı konusunda net bir ifade kullanmayan Abdullah Ötürk, aday olup olmama konusunda adeta yoklama yaptı. Halkın nabzını ölçmeye çalışan Öztürk, bu konuda şunları söyledi: “Çok kıymetli Kırıkkale’li hemşehrilerim 2,5 yıldır yüce ALLAH’ın takdiri siz değerli kardeşlerimizin desteğiyle Kırıkkale milletvekilliği yaptım, yapabildiğimiz işler oldu yapamadığımız işler oldu. Bulunduğumuz makam sorumluluk ve vebali olan bir makam,kamuoyunda aday olup olmadığım sıklıkla konuşulmakta olduğundan bende sadece nefsimi düşünsem hemen adayım derdim.

 

YORUMLARI ALDI

Ama doğru kararı verebilmem için mümkün olan birçok insanla istişare yapıyorum. Kırıkkale’nin istemediği bir aday olarak huzurlarınıza çıkmak istemediğimi bilmenizi isterim. Önümüzdeki günlerde sahadan aldığım reaksiyona göre hareket edeceğim . Tüm aday adaylarına başarılar diliyorum .Rabbim doğru karar verebilmeyi ve aynı doğrulukta mesafe almayı nasip eylesin.” Bir bakıma sosyal medyadan olumlu olumsuz tepkileri ölçmeye yönelik yoklama yapan Öztürk için bir çok kişi tekrar aday olması gerektiğini söyledi.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir