En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

O’na durmak yok

Bahşılı’nın yeni Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin 24 saat kesintisiz çalışıyor. Gündüz olduğu gibi akşam ve gece de görevinin başında olan Tekin, ilçenin ilk etaptaki zorunlu ihtiyaçlarını bir an önce tesis etme gayretinde görülüyor.
Bu haber 738 kere okunmuş. 08.04.2019 Pazartesi 11:29

KENDİSİ TAKİP EDİYOR

Göreve başlar başlamaz hızlı bir giriş yapan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilk iş olarak ilçedeki eksikleri çalışıyor. Minibüs durakları için yeni güzergahlar ve duraklar belirleyen, ekmek büfeleri için yeni yerler tesbit eden, su arıza işleri ile yakından ilgilenen Başkan Tekin, bu çalışmalarla ilgili gelişmeleri de bizzat kendisi takip ediyor.

 

İLÇE SAKİNLERİ MEMNUN

Çalışmaları yerinde gören Başkan Tekin, gündüz olduğu gibi hafta sonu ve gece de çalışıyor. Geride bıraktığımız hafta sonu mesaiye devam eden Başkan Tekin, gece de su arızasının onarımı için gelen ekiplerle çalışmaları yerinde takip etti. 24 saat esasına göre çalışma yürüten Başkan Takin, söz verdiği gibi her konuyla bizzat kendisi ilgileniyor. Bahşılı sakinlerinin bu durumdan memnun oldukları gözleniyor. Çünkü sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları geliyor. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir