En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Parkinson Okulu’na devam

Yaşam Hastanesi tarafından bir süre önce ilki gerçekleştirilen Parkinson Hasta Okulu programının ikincisi düzenleniyor. Bu kez hastalığa yönelik cihaz destekli tedaviler, ürolojik problemler ve sindirim problemleri konusunda bilgiler verilecek.
Bu haber 830 kere okunmuş. 28.04.2019 Pazar 10:31

İKİNCİ PROGRAM ORGANİZE EDİLİYOR

Kırıkkale Yaşam Hastanesi tarafından bir süre önce Parkinson Hasta Okulu programı düzenlenmiş ve Parkinson hastalığı anlatılarak, hastalığın seyri ve tedavi yöntemleri konusunda bilgiler verilmişti. Hastanenin Nöroloji Polikliniği tarafından organize edilen programda Nöroloji Hekimi Doç. Dr. Yakup Türkel hastalar ve hasta yakınlarının bu konuda bilgilenmesini sağlamıştı. Yaşam’da Parkinson Hasta Okulu 2 isimli yeni bir program organize ediliyor ve bu kez hastalığa yönelik cihaz destekli tedaviler, ürolojik problemler ve sindirim problemleri konusunda bilgiler verilecek.

 

DOÇ. DR. TÜRKEL BİLGİ VERDİ

Nöroloji Hekimi Doç. Dr. Yakup Türkel tarafından organize edilen programa katılım ücretsiz olacak ve isteyen herkes programı izleyebilecek. 3 Mayıs Cuma günü 15:00 ila 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan program konusunda bilgi veren Doç. Dr. Türkel, “Parkinson Hasta Okulu programının ikincisini organize ediyoruz. İlk program büyük ilgi gördü. İlkinde hastalığın tanımı, seyri ve tedavi yöntemleri konusunda bilgiler vermiştik. İkincisinde ise hastalığa yönelik cihaz destekli tedaviler, ürolojik problemler ve sindirim problemleri konusunda bilgiler vereceğiz” dedi.

 

PROGRAMA KİMLER KATILIYOR

Programda Nöroloji Hekimi Doç. Dr. Yakup Türkel “Parkinson Hastalığı” konusunda ön bilgi verecek. Programa Ankara’dan katılacak olan Doç. Dr. Bilge Koçer “Parkinson Hastalığında Cihaz Destekli Tedaviler” konulu sunum yapacak ve cihaz destekli tedavi yöntemlerini anlatacak. Yaşam Hastanesi hekimlerinden Uzm. Dr. Emrah Topbaş “Parkinson Hastalığında Ürolojik Problemler” konulu sunumda bulunacak ve hastalıkla ilgili ürolojik gelişmeler hakkında bilgiler verecek. Yaşam Hastanesi hekimlerinden Uzm. Dr. Bülent Yıldız ise “Parkinson Hastalığında Sindirim Problemleri” konulu sunumu ile programa iştirak edecek ve bu hastaların beslenme ve sindirim konularında yaşadıklarını anlatacak. Programı isteyen herkes izleyebilecek. Program için hastane tarafından davette bulunuldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir