En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Parti rekora gidiyor

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın üye katılım çalışması devam ediyor. Partinin üye sayısı yeni kayıtlar ile sürekli artarken, partide bu konuda rekora doğru gidiyor.
Bu haber 211 kere okunmuş. 16.05.2022 Pazartesi 19:48

ÜYE KAYIT ÇALIŞMASI

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’nın üye katılım çalışması devam ediyor. Partinin üye sayısı yeni kayıtlar ile sürekli artarken, partide bu konuda rekora doğru gidiyor. Üye kayıtları ile ilgili çalışmalar partinin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, üye kayıtları için parti yöneticilerine teşekkür etti.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Altınışık da sosyal medya hesabından üye kayıt çalışmaları ve bilgileri ile ilgili paylaşımda bulunarak, “İYİ Parti Kırıkkale üye kayıtlarına hızla devam ediyor. Kadın Politikaları Başkanımız Sn. Betül Özdemir Eroğlu ve Yardımcıları Sn. Fatma Aksungur, Sn. Sermin Sorgun ve İl Başkan Yardımcımız Sn. Ömer Aksungur’a yeni üye çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

HEDEF BİRİNCİLİK

İyi Parti Türkiye genelinde en çok üye kaydı yapan partiler arasında yer alıyor. Partinin Kırıkkale Teşkilatı da üye kayıtları bakımından Türkiye genelinde dördüncü sırada yer almıştı. Başkan Altınışık, Kırıkkale Teşkilatı olarak üye kayıtlarında birinci sırada yer almak için çalışmalara hız verdiklerini belirtmişti. Bu doğrultuda çalışmaların devam ettiği gözleniyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir