En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Piknikçilerle renkli sohbet

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yine fark yaratan bir uygulama ile dikkat çekti. Başkan Tekin, ilçedeki piknik alanına giderek piknikçileri tek tek ziyaret edip onlara soğuk su ve meşrubat ikramında bulanarak sohbet etti.
Bu haber 579 kere okunmuş. 07.07.2019 Pazar 18:39

PİKNİK ALANINA GİTTİ

Bahşılı ilçesinde uzun zamandır bakımsızlık ve ilgisizlikten dolayı virane halde olan ve bir çok kişinin piknik yapmaya çekindiği alan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’in talimat ve çabaları ile yenilenirken, artık akşamları ve hafta sonları piknikçiler ile dolup taşıyor. Bu hafta sonu da bir çok kişi aşırı sıcak nedeniyle soluklanmak ve keyifli vakit geçirmek için ailece piknik alanına geldi.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, piknik alanına giderek piknikçileri ziyaret edip onlara soğuk su ve meşrubat ikramında bulunarak keyifli şekilde sohbet etti. Vatandaşlara alanla ilgili düzenleme konusunda da bilgiler veren Başkan Tekin, bir talep ve istekleri olup olmadığını da sordu. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaret sırasında karşılarında Başkan Tekin’i gören bir çok kişi tebriklerini ilettiler.

 

BAŞKAN TEKİN ZİYARET ETTİ

Yapılan çalışma ve ziyareti konusunda bilgiler veren Başkan Tekin, “Bu alan bildiğiniz gibi uzun zamandır ihmal edilmiş bir bölgeydi. Biz burayı baştan aşağı elden geçirdik. Alanı temizledik, düzenlemesini yaptık. Bozuk bankları ve kamelyaları tamir ettik. Musluklar ve aydınlatmalar arızalı idi onları da onardık ve değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Burası hem ilçemiz ve hem de kentimiz için soluklanılabilecek bir alan. Değerini bilmemiz gerekiyor” dedi.

 

VATANDAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Piknik alanında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tekin, “Sizler için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaşam alanlarımız daha iyi olsun diye çalışıyoruz. Bizden bir talebiniz veya isteğiniz olursa çekinmeden iletebilirsiniz. Kapımız her zaman açık. Zaten başkanlık makamının kapısı da yok. Siz her zaman gelip rahat ve kolaylıkla görüşebilesiniz diye söktük” dedi. Başkan Tekin’e memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, “Buraya uzun zamandır korkarak geliyorduk. Sizin talimatlarınız ile bu bölgede çalışma yapıldığını duyduk ve şimdi gönül rahatlığı ile gelip eğlenebiliyoruz. Çok teşekkür ederiz. Allah kolaylık versin” dediler.

 

BELEDİYE BİLGİ VERDİ

Belediye’den çalışma ve ziyaret konusunda da bilgi verildi ve “Bir zamanlar korkarak pikniğe gidilen yer şimdi ise bayram yeri gibi. Bahşılı sahil boyu piknik alanında bu gün belediye başkanımız bütün aileleri tek tek ziyaret ederek soğuk meşrubat ve soğuk su ikram etti. pikniğe gelen halk başkanımızın bu hareketini ve piknik alanlarındaki lavabo İLE mescit temizliklerinden dolayı memnuniyetini dile getirip başkanımıza  çok teşekkür ettiler” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir