En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Potansiyelimiz çok iyi

Kırıkkale DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Türkiye gündemi hakkında açıklamada bulundu.
Bu haber 226 kere okunmuş. 26.07.2022 Salı 19:45

Kırıkkale DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Türkiye gündemi hakkında açıklamada bulundu. Karakuş, "Şehrimizin potansiyelinin farkındayız. Daha yaşanılabilir bir Kırıkkale’yi hep birlikte inşa edeceğimize eminiz” dedi.

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Karakuş, "Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz 7’den 70’e hepimizi derinden etkilemekte, vatandaşlarımız çok zor günlerden geçmektedir. Gelinen noktada yapılan maaş zamları dertlere deva olmamış, market poşetlerini doldurmaya yetmemiştir. Bizler biliyoruz ki asıl olması gereken gelir seviyesinin değil alım gücünün artırılmasıdır. Mevcut hükümet ve mevcut düzenle bu darboğazın düzelmesinin mümkün olmadığı artık ayan beyan ortadadır. Liyakat yoksunu kadrolar memleketi hallaç pamuğuna çevirmiş, Beştepe’den esen rüzgârla güzel ülkemizi oradan oraya savurmaktadır. Bizler yapılan iyi işlerin her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Siyasi kimlik gözetmeksizin, akla, mantığa ve ihtiyaca uygun olduğu sürece desteklemekten geri durmayacağımızı bir kez daha deklare ediyoruz. Ancak, şehrin öncelikli sorunları varken onları görmezden gelip, rant ve reklam uğruna gereksiz yere harcanan her bir kuruşun hesabını sormakla mükellefiz. Şehrimizin potansiyelinin farkındayız. Daha yaşanılabilir bir Kırıkkale’yi hep birlikte inşa edeceğimize eminiz. Bizler kadrolarımızın ehliyetine güveniyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan önderliğinde liyakatli kadrolarımızla istişare ederek aldığımız kararlarla bu işin altından kalkacağımızdan şüphemiz yok” dedi.

 

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Karakuş, "Demokrasi ve Atılım Partisi, cumhuriyet tarihinin en planlı, programlı partisi olarak 2023 seçimlerine kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla katılacaktır. Şuana kadar 11 adet eylem planımızı detaylandırarak, tarih ve bütçelerini içerecek şekilde açıkladık. Bunları eylül ayı sonuna kadar 22’ye tamamlayacağız. Daha önce benzeri olmayan bu çalışmayı yaptığımız gibi Türkiye için de yapılamayanı yapacağız. Türkiye için yapılamayanı yapacağımız gibi Kırıkkale için de yapılamayanı yapacağız. Dileyen hemşehrilerimiz parti binamızda bizleri ziyaret ederek dileyenler ise devahazir.devapartisi.org.tr adresinden bu eylem planlarının detaylarına ulaşabilir. Sizlerden ricam bu çalışmalara bir sefer olsun göz gezdirmeniz. Partimize ve Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a karşı göstermiş olduğunuz teveccühlerden dolayı hepinize minnettarız. İktidar yolunda her geçen gün daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz. Hem Kırıkkale’yi hem de Türkiye’yi bu liyakatsiz kadrolardan kurtaracağız. DEVA kadroları göreve geldiğinde bambaşka bir Kırıkkale bambaşka bir Türkiye olacaktır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir